tiistai 24. tammikuuta 2012

Rahalla saa.... ahdistuksen


Suuren hottentottentumisprojektin alkaessa elokuussa 2011 löysin itseni personal trainerin vastaanotolta kerran viikossa. Alku oli normaalin jäinen, mutta tämä uusi harrastus ikävä kyllä tuotti tuloksia, joten (Herra) Sopimaton ei saanut rukkasia samantien. Tutkani ilmoitti lievän salapoliisitutkimuksen jälkeen että Herra Sopimattoman on vain yksinkertaisesti pakko kannattaa toista joukkuetta (yli 30v sinkku, joka on hyvässä kunnossa ja harrastaa Hunk tyylistä tanssia), joten oletin että hänen kanssaan keskustelu olisi turvallista. Tähän väliin elämän oppitunti jota olen toitottanut itselleni pitkään ÄLÄ IKINÄ OLETA (yhtään mitään).

haukionkalahaukionkalahaukionkalahaukionkalahaukionkala

Kuten ihmissuhteissa hyvin useasti on tapana välimme lähenivät pikkuhiljaa ja Sopimaton sai myös kuulla Romeon (sen hetkisestä) olemassaolosta. Tutkani oli kuitenkin erittäin väärässä, sillä muutama viikko myöhemmin löysin treeneihin mennessäni rakennuksen terveydenhoitajan istumasta hänen sylistään. Kröhöm.

Kun ryppyjä Romeon kanssa esiintyvässä romanssissa alkoi ilmestyä Herra Sopimaton alkoi silmät kiiluen käyttäytymään hieman sekavasti. Onneksi näitä tapaamisia oli vain kerran viikossa, jokainen tunti oli tuskainen askel kohti kiinteämpää tulevaisuutta. Mutta pitihän sekin masokistinen nautinto  pilata. Marraskuussa Sopimaton päätti puolessavälissä treeniä ehdottaa kahvittelua eräässä Thaimaalaisessa? laaturavintelissa. Erittäin epämääräisesti, vältellen ja kaukaa kaarrellen Huonomaku 'hyväksyi' kutsun. Tätä seurasi maaaaaaaaailman kiusallisin venyttelytuokio- tuskaa se oli jo muutenkin mutta yhdistettynä ahdistuksen tunteeseen helvetti ei ollut kaukana.

Huononmaun ongelma oli nyt niin kaukana todellisuudesta ja ongelmaratkaisutaidot niin ulapalla, että oli aika kutsua hätiin parisuhdekonkari, eli äiti (joka muuten löysi ja maksoi tämän miehen). Äidin työksi annettiin dumpata Herra Sopimaton. Huonomaku sanoi äidille että ilmoittaa tämän muuttavan ulkomaille ja että paluuta ei näy, sähköpostilla. Päivä myöhemmin Huononmaun puhelin kilahti uhkaavasti tekstiviestin merkeissä Sopimattoman ihmetellessä 'ammattimaisesti' minne tämä on katoamassa. Selityksen saatuaan ulkomaille muutosta hän kehoitti  'ammattimaisesti' pitämään huolta ruokavaliosta ja tekemään lihastreenejä kotona.
Dude. Wake up call- we are past professional, so cut the crap.

 Alla olevasta ei ole oman ennaltaehkäisykykyni ansiosta kokemusta.



1 kommentti:

  1. Hihii =) Et sitten päätynyt "kokonaisvaltaiseen treenaamiseen" ;)

    VastaaPoista