torstai 29. tammikuuta 2015

Nokkimishommia

No eihän se viime viikonloppukaan mennyt aivan suunnitelmien mukaisesti.

Romeohan se innostui soittelemaa ja vaikka Huonoamakua ei samalla tavalla enää kiinnostakkaan, niin Romeollehan ei voi sanoa ei. (Paitsi toki tästä eteenpäin).

Romeohan siis aloitti viestittelyn Facebookissa (joka on ehkä kaikista alhaisin kommunikaatiokanava Huonostamausta) ja halusi päästä juttelemaan. Noh, eihän tuota nyt toopekaan usko, mutta olkoon menneeksi (hiukan piti kuitenkin laittaa aluksi hanttiin). Romeo siirtyi seuraavalle kanavalle-Whatsapp. Romeo uskolliseen tyyliinsä sanoi että lähtee 'nyt' (eli siis puoli kahdentoista aikaan). Lopullinen saapumisaika oli noin klo 02- hän oli siis aivan yhtä luotettava kuin aina ennenkin ;)

Romeo, joka siis huomioikaa on toipumassa suuresta järkytyksestä, eli joku tyttö olikin laittanut hommat poikki hänen kanssaan. Romeohan oli siis varsin uudistunut ja kokenut mies (mielestään), kuin..noh viimeisen 7-vuoden aikana. tai sitten ei.

Skipataan lätinät ja siirrytään itse 'asiaan'. Luulisi että kokeneena miehenä pussailu olisi hallussa. Noh niin ei ollut. Missäköhän kuvitteellisessa Romeo maailmassa Huonomaku on elänyt kaikki nämä vuodet kun on pitänyt Romeota jotenkin haluttavana? Huonomaku ei siis todellakaan ole maailman paras seksihommissa, mutta kyllä nyt pussailun jalo taito on osattava lähempäna kolmeakymppiä! Romeo ei siis osannut ja intohimoiset suudelmat eivät olleet illan pääosassa, jotenkin tuntui siltä että hänen osaamisensa on vain laskenut? Pussailu muistutti siis lähinnä talitintin nokkimista. Huonomaku oli jo tässä vaiheessa luovuttamispisteessä.

Käpytikka (uros)

Ei siinä mitään, tukka taakse uusia petty....siis homma jatkukoot- Huononmaun reiden runttaamisella. Noin muutaman minuutin teinipussailun jälkeen Romeo yhtäkkiä kiskaisi bokserinsa alas ja oli ikään kuin 'alkamassa hommiin', johon Huonomaku totesi että herran on parasta käyttää kondomia (lisääntyminen ei ole millään tavalla toivottua). Kaikkea sitä on kuultu ja nähty elokuvissa, mutta nyt ne klassiset sanat tulivat Huononmaun eteen (Romeo kysyi onko Huonollamaulla kondomeja ja teemaan kuuluvasti kuten elokuvissa Huonomaku nappasi yhden yöpöydän laatikosta ja antoi sen Romeolle- kyseessa oli btw kondomikuninkaalta tilattu easy on versio, joita itseasiassa tuli hankittua tuossa muutava vuosi sitten Romeota ajatellen- käyttöpäiväkin jäljellä vielä ruhtinaallinen kuukausi).
''Saas nähä mahtuunko, oon nimittäin aika iso poika''.  Sanoi Romeo ja avasi paketin.

Noh eipä se koskaan selvinnyt olisiko mahtunut, sillä ei se Romeo osannut vieläkään laittaa kondomia.
Taitaa jäädä tämä rakkaustarina siihen legendaariseen kuuteen työntöön mitkä tuli Romeon kanssa suoritettua viitisen vuotta sitten. Ilmeisesti vain viski paranee ikääntyessään.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti