torstai 8. toukokuuta 2014

Miksi pitää jos ei tahdo?

Kuten jo arvata saattaa vappuhan meni varsin villien kuvioiden merkeissä. Huonomaku ei muista milloin viimeksi olisi tullut juotua niin paljon 4päivän aikana, ja pussailtua ilman sen kummempaa etenemistä. Henkisen rasituksen keskipisteenä toimi siis Fudge.

Keskiviikkonahan asiat olivat vielä suht optimistisella mallilla, kun Fudge aloitti tuijotelunsa alkuillasta ja päätti kertoa saman vanhaisen 'isku'lauseensa lohesta ja sedästään baarissa ja sen jälkeenhän se huulten rohtuminen sai alkunsa. Fudge päätti myös muuttaa patjalta Huononmaun sänkyyn ja yöllä Huonomaku sai sanottua pari halkaistua sanaa viime elokuun jälkeisistä sössötys viesteistä ja luultavasti kutsui Fudgea mulkuksi, jonka jälkeen tunki käden tämän housuihin. Noh, ainakin tuli edettyä johonkin suuntaan, mutta siihenhän se jäi.

Välikommenttina tähän, että pussailu ei ollut vieläkään mitään maailmanluokkaa häneltä.

Torstaina aamu meni halaillessa ihhahhannaa ja yö taas pussaillessa, kaipa Huonomaku sai bokseritkin kinttuihin, mutta aamen ja herra jatkoi pihtaamista.
Perjantai aamuna rupesi jo hieman turhauttaa, mutta kyllä siinä vielä hieman läheisyyttä sieti.

Pussailussa oli yöllä kehitystä havaittavissa.

Mainittakoon tässä välissä että Fudgellahan todella on hieman ongelmia naisten kanssa ja pelkää ns. ajatusta tyttöystävästä. Erittäin osuva ihastuksen kohde Huonollemaulle, mutta eihän se elämä nyt liian helppoa voisi ollakkaan.

Perjantai yö meni jälleen pussaillessa pienen väärinkäsityksen jälkeen ja Huonomaku sai bokseritkin kokonaan pois jaloista, jolloin Fudge päätti että nyt on jano ja lähti hakemaan vettä. Jeesus siis kutsui häntä.

Pussailussa oli jälleen kehityksen makua ja Fudgehan kävi jo hetkittäin ihan kuumana!

Lauantai aamuna oli jo suurehko vitutus ja koko äijä otti nuppiin niin että sisällä kihisi. Viimeinen ilta meni suht koht mulkoillessa ja yhteisen ystävän tyttöystävän kanssa tuumaillessa, että mikä kyseistä herraa vaivaa. Päätelmänä oli että seuraavana (viimeisenä yönä) asiasta olisi keskusteltava. Onneksi Huonomaku ei enää jaksanut vaan antoi olla, joten tuloksena ei edes pussailua vaikka Fudge yritti perinteistä sängyssä jutteluaan. Kiitti mulle riitti totesi Huonomaku mielessään ja käänsi kylkeään, luonnollisesti vittuuntuneena.

Sunnuntai aamuna soipi herätyskello 5.45 aamulla ja taksi kentälle odotti. Loppuhetkinä Fudge tuli hieman halailemaan ja pussailemaan Huonomakua ennen lähtöään, mutta Huonomaku alkoi olemaan niin väsynyt koko touhuun etteipä se oikein tuntunut enää missään, leikissä mukana viimeisetkin minuutit.

Yhteenvetona, make your mind up and stop being an indicisive boy. Poika siis nimenomaan poika. Äidin tissiin vain takaisin roikkumaan.

Ehkä se jumala on oikeassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti