torstai 5. joulukuuta 2013

Takaisin pedon kitaan

Hupsheijaa Huonomakuhan on aivan totaalisesti unohtanut raportoida huonot kokemuksensa. Tai noh, ehkä on väärin nimettää näitä kokemuksia huonoiksi, sillä luonnehan tässä vain kasvaa. Jotta päästään tunnelmaan suosittelen laittamaan seuraavan kipaleen taustalle:



Huonomaku oli marraskuussa treffeillä. Haaalleluuja. Se oli hämärää. Deitti oli pitkä ja ihan ok näköinen, mutta hieman outo (ei esimerkiksi tiennyt mikä on Iguana, mutta hän oli kyllä Kotkasta kotoisin (kotkan poikii ilman siipii) joten annettakoon se anteeksi). Anyway, Huonomaku jossain vaiheessa ymmärsi olevansa lähestulkoon erään exänsä kaksoishenkilön kanssa treffeillä, siis eleiden ja keskustelutaitojensa puolesta, exä oli noin päätä tai kahta lyhyempi (Kerubi). 

Ajoittan herra Kotka pysähtyi tuijottamaan tyhjyyttä käsi suun edessä kesken lauseen. Treffit päättyivät Kotkan kertomukseen takatukista ja kuinka ne tekevät varmasti come-backin ja hän perustaa parturin sillä perusteella, vitsi vitsinä mutta 10min jälkeen ei enää hirveästi naurattanut tämä red neck läppä.



Ei kait siiinä mitään, elämässä eteenpäin ja kohti seuraavia kokemuksia ja ahdistuksia!

Ps. Pojalle kuitenkin annettava pointsit siitä että tarjosi Huonollemaulle peräti kaksi juomaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti