torstai 17. lokakuuta 2013

Date update

Ei hätää rakkaat Huonomaku ei todellakaan ole alkanut seurustelemaan, mutta tekstiviesti lämppääjä kyllä löytyy, hän on kylläkin vielä kovin sivistynyt, mutta yleensä miehiä ei ole kovin vaikeaa saada sikailemaan. Kyseessä siis Fudge. Fudge tulee kenties joulukuussa Suomeen, jolloin Huonomaku suunittelee hyppäävänsä tämän pöksyihin. Alkaa tekstiviestit ja seksittömyys tulla nimittäin korvista ulos. Sen jälkeen myös epäsivistynyt viestittely olisi 'sallittua'.

Anyhow, Huonomaku oli ulkona muutaman ystävänsä kanssa ja onnistui nappaansa mukaan Hra. Nopean. Kyllä lähiön baareissa on hauskaa. Kuitenkaan Hra. Nopea ei kaikesta suloisuudestaan huolimatta ollut juuri sitä mitä haluttiin (eli siis Fudgea). Kyllä se nyt niin on hyvät lukijat että Huonmaku on täysin menetetty niin henkisesti, että seksuaalisesti Fudgelle. Ei se mitään, sillä täten Huonomaku, sekä Fudge sopivat täydellisesti yhteen- Fudge on kuulema ystäviensä mielestä nimittäin suhteellisen menetetty tapaus naisten suhteen, sillä hänellä on hieman psykedeelisiä ja skitsofreenisiä oireita naisten äärellä, mutta hei ei se Huonoamakua lannista- Esteethän on tehty ylitettäviksi?


Toopesta vielä sen verran, että oli kyllä kummallinen miehinen ahdistus Huonollamaulla, kun Toope alkoi heti lähettelemään tuhansia viestejä ja vastausnopeus oli 100km/h. Kyllä se vaan niin on että hitaus/mysteerisyys viehättää ja pitää kiinnostuksen yllä. Ainahan sanotaan että naiset ovat too available- tällä kertaa oli kyllä toisin päin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti