sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Viikonlopun tuhkamuna vol 1.

Kuten Huonomaku jo kertoi, viime viikon sunnuntaina iltaa vietettiin Adoniksella, joka on siis tämän hetken tuhkamuna 1.  Maailmanpolitiikan ja verotuksen ohessa tuli nopeasti keskusteltua euroviisuista ja Adonis kommentoi että kreikan laulu on terrible. Tähän liittyykin sitten viikonlopun shaiba nro 1. Torstaina telkkarista tuli semifinaalit ja Huonomaku ihmetteli mitä ihmeen meteliä telkkarista kuuluu- noh kreikan järkyttävä eruviisu tietenkin. Koska Huonomaku ja Adonishan ovat vain ystäviä Huonomaku laittoi pe päivällä Adonikselle viestin, että Adonis oli oikeassa ja kreikan laulu todella on järkyttävä, mutta isänmaallisena miehenä hänen täytyy varmaan katsoa viisut sillä Kreikka pääsi jatkoon.. 
Ei vastausta. 


 Lauantaina klo 16.37 puhelin pärähti ja Adonis vastasi viimein..
''Huonomaku! Näit sen.. se oli k-a-m-a-l-a! En ole isänmaallinen kun on kyse laulukilpailuista vain silloin kun on kyse koripallosta. Näin minut nyt tunnet minut. Entäs sinä? Olen menossa juuri kahville keskustaan henkilön XX kanssa tuletko mukaan?'' Huonomaku päätti jättää vastaamatta kiukuspäissään. Kello löi 16.59 ja Huononmaun puhelin soi- Adonishan se siinä koitti tavoitella pitkään ja hartaasti, mutta Huonomaku pysyi vahvana. Kuitenkin, koska Huonomaku on kohtelias eikä vain esitä sellaista (kuten Adonis) hän laittoi puoli tuntia myöhemmin Adonikselle viestin ''Hei! Kiitos kun kysyit minua mukaan, mutta olen hieman kiireinen :)''.
Plussana Adoniksen hitaaseen vastausaikaan liittyvän kiukun päälle Huonomaku oli juuri la aamulla ollut kahvilla neiti italiaanon kanssa (joka siis työskentelee Adoniksen kanssa) ja tämä kertoi kuinka noin 2kk sitten ja Adonis oli todennut henkilölle XX ''Huonomaku lähetti minulle viestin, mutten vastannut'', johon XX vastasi ''Adonis, olet idiootti ja tuo on töykeää. On kohteliasta vastata kun joku lähettää sinulle viestin''. Että näin- viikonlopun Schaiba vol 1.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti