maanantai 1. huhtikuuta 2013

poskipusuja poskipusuja ja vielä vähän poskipusuja.......

Noh, sehän meni juuri niinkuin arveltiin. Illan saldo 4poskipusua ja yksi humalainen kreikkalainen joka pilasi Huononmaun fantasiat Keanu Reevesista, joka on kuulema homo..

Syystä tai toisesta Googlailimme  ''greek men'' ja luimme kaikenlaisia  juttuja. Adonis oma-aloitteisesti avasi ''dating greek men'' linkin ja Adonis vitsikkäästi totesi ''so this is what you are reading''. Huonomaku nyt luonnollisesti vastasi, että ei tietenkään ole. Noh, se siitä. Adonis otti puheenaiheeksi myös seksikkäät kielet.. Suomi on kuulema seksikästä silloin kun nainen sitä puhuu, saksa taas pääsi tällä listalla epä-eroottisempien listalle.. 7h aikaiseen hengailuun mahtuu kaikenlaista kummallista, etenkin kun mies pääsee viskin makuun.

Yleisesti Adonis kyseli paljon Huononmaun viime viikoista ja ihmetteli miksei tämä ole ollut yhteydessä, johon Huonomaku sitten totesi että ajatteli Adoniksen olevan kiireinen ylemmän AMK tutkintonsa parissa.. Ja että Huonomaku ei saisi ajatella niin ja ilmeisesti tekstarit tms. olisivat aina tervetulleita...

sad but true

Huonomaku viimein luovutti klo 5.17 aamulla ja lähti kotiin. Poskipusuja poskipusuja ja vielä muutama lisää. TOSIN, Huonomaku oli lauantai iltana ahminut kokonaisen Ben ja Jerrys purkin jäätelöä surkeuteensa, joten olo oli hieman jäätävä ja turvonnut, eli alastomuus, eli seksi, ei muutenkaan vaikuttanut parhaalta ja seksikkäimmältä ajatukselta..

Kaikesta jahkailusta huolimatta uudet 'treffit' tai whatever on sovittu ensi viikonlopuksin ennen kuin Huonomaku lähtee reissuun, ja siihen mennessä Huonomaku memorisoi jonkun viisaan tavan selvittää tämän kuvio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti