keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Keep calm and..

Tällä kertaa matkalla ei tapahtunut sen suurempia oivalluksia. Kuitenkin Adoniksen ja oman isän innoittamana Huonomaku haluaisi kertoa jotain.

Adonis on siis mies joka on lähempänä 40v kuin 30v, eli kutakuinkin kultaisella keskitiellä.  Adonis on hyvin kunnianhimoinen perfektionisti, joka  täyttää myös työnarkomaanin luonteenpiirteet. Huonomaku ehkä ensimmäistä kertaa elämässään kävi suhteellisen syvällisen keskustelun isänsä kanssa kyseisestä miehestä. Huonomaku pohti isälleen sitä, että kuinka ärsyttävää Huononmaun mielestä on, kun ihminen ei ymmärrä sitä että on hyvin vaikeaa arvostaa mitään ja iloita samalla tavalla asioista, jos ei ole jotain jonka kanssa ne jakaa. Isä tähän viisaana miehenä vastasi, että kyllä se näin on ja että kaikkea ei elämässä voi saada- jos jotain tahtoo ottaa niin jotain täytyy myös antaa. 

Huonomaku on isänsä tyttö ja aina ollut samaa mieltä, mutta rajansa kaikella. On ikävää nähdä kun Adonis tekee osittain elämänsä kannalta hyviä asioita, mutta tulevaisuudessa hän varmasti tulee niitä osittain miettimään.  Lähempänä neljääkymppiä- ei vaimoa (ei edes ex-vaimoa), ei lasta, ei perhettä.. Huonomaku on nähnyt kuinka hänen isänsä omalla tavallaan yrittää nyt eläkepäivinään korvata ne 170päivää, jotka hän 15-vuoden aikana vuosittain matkusti ja uhrasi nuo päivät perheensä luota. Adonis tekee omat valintansa, mutta voi kun hän ymmärtäisi että työ ja ura on toki tärkeä, mutta ei syy menettää elämäänsä ja ajaa itseään loppuun (kuten on itsekin myöntänyt). 

Insinööri on aina insinööri ja kun jonkin aloittaa se täytyy tehdä kunnolla loppuun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti