tiistai 19. maaliskuuta 2013

Muskettisoturien hämäräperäsiet seikat

Huoraaminen. Mitä me oikeasti tiedämme siitä? Miehet käyttävät enemmän huoria kuin naiset, se on maailman vanhin ammatti, mutta miltä se oikeasti tuntuu? Huonomaku ei suinkaan ole itse käynyt miehissä, mutta sisäpiirin tutkimusta on tehty ja siitä täytyy nyt raportoida.



Kolme muskettisoturia oli pienellä viikonloppu matkalla eräässä Baltian maassa. Kuten arvata saattaa meno oli villiä ja vapaata, eikä nuorten sinkkumiesten viikonloppuisesta reissusta voi muuta odottaakkaan. Yhden illan nähtävyytenä oli paikallinen erotiikka baari. Athos, Aramis ja Porthos suuntasivat siis taskut täynnä käteistä naisten luokse. Baarissa oli ymmärryksen mukaan huikeat neljä naista ja muskettisoturit istahtivat sohville.. Athoksen ja Aramiksen viereen istui kaksi naista, mutta Porthos raukka jäi yksin. Porthos veti tästä lievät hernarit ja poistui paikalta- ilmeisesti hän vietti yönsä miettien hyppääkö sillalta vai ei, kun edes maksulliset naiset eivät kiinnostu hänestä.

Athos ja Aramis jatkoivat iltaansa baarissa ja heille kerrottiin, että naisille tulee ostaa drinkit. Tosin nämä naisille ostettavat drinkit maksavat kaksi kertaa enemmän kuin mitkään muut juomat. Athos tuumasi että fuck this, jolloin Aramis joutui ostamaan molemmille neideille drinkit. Tämän jälkeen pojat päättivät poistua. Ulkona, venäläinen mies tuli kysymään että tahtovatko he naisia. Athos totesi että ei kiitos ja että hän haluaa syömään, Aramiksella oli kuitenkin muuta mielessä ja hetken päästä he löysivät itsensä autosta kahden naisen kanssa matkalla jonnekkin. Epäilyttävään kohteeseen saavuttuaan Aramis lähti panoreissulle ja Athos koki maksullisen runkkauksen.

Huonomaku kysyi Athokselta oliko tämä kokemus millään tavalla parempi kuin 'normaali' runkkaus naiselta. Vastauksena, paljon ympäripyöreitä kommentteja ja että tunne koko asian aikana oli hyvin epämääräinen, loppuanalyysinä että tyydyttihän tuo vauvaöljyyn peniksen hukuttaminen ja tiesihän neito mitä teki (öljystä puheenollen tulee kyllä jälleen 'hyviä' muistoja mieleen kaukaisesta Norjan matkasta).. Huonomaku myös kysyi, että tekisikö Athos tämän uudestaan johon hän vastasi ''Tämä saattaa olla jonkun uuden huonon alku. Tahdon ajatella että en, sillä löydän helposti naisia, mutta eihän sitä koskaan tiedä.''

Suuri huokaus. Miesten ja naisten ero taitanee tulla tässä selväksi. Mies maksaa lähemmäs satasen runkkauksesta, joka ei vaikuta olleen mikään maailman mahtavin kokemus  (tosin ei myöskään epämiellyttävä ja huonokaan) ja on valmis maksamaan sen uudestaan. Seksi myy ja miehet ostavat- tarkoittaen, että me 'tavallisetkin' naiset voimme kutakuinkin saada miehen kuin miehen haltioihin seksillä heidän yksinkertaisuutensa ansiosta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti