lauantai 23. helmikuuta 2013

Teinimaku

Ei hyvää iltaa.

Huonomaku, eli myöskin viimeisen 24h aikana Teinimaku oli eilen rymyämässä. Piti  selkeästi tasapainottaa sivistyineiden Adonis pokailuiltojen jälkeen ja vetää aivan suoraan kaivoon. Huonomaku oli suhteellisen hyvällä onnistumisprosentilla pokailemassa jotain herrasmiestä tanssilattialla kunnes kompastui ja kaatui kyseisen miehen nenän eteen. Ei näin. Huonomaku päätteli, että tämä on vain Jumalan merkki ja tapa sanoa että Huononmaun ei nyt pitäisi pokailla muita miehiä ja kiltisti keskittyä Adonikseen. Sivistyneet illat jovat tämän päiväisen tunteen perusteella enemmän kuin tervetulleita.

Huonomaku myös tanssi erään mustan pantterin kanssa, joka haisi niiiiin kamalalta, eikä meinannut enää jättää Huonoamakua rauhaan ja seurasi joka puolelle (muistakaamme siis tytöt että liika piiritys aiheuttaa ahdistusta). Pahemminkin olisi voinut mennä, mutta suhteessa oli kuitenkin hauskaa.


Kiitos myös baarimikolle joka teki lonkerosta hieman tujunpaa, varmaan n. 17% alkoholia. 
 
Vielä kommentoitava, että Huonomaku tapasi myös yhden kivan oloisen miehen, tai pojan, ja jopa jutteli tämän kanssa, joten on hyvä muistaa että jos projekti Adonis kaatuu niin risukasan toisella puolella paistaa aurinko.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti