sunnuntai 3. helmikuuta 2013

in vino veritas?

Suuresta lauantaisa on selvitty. Huonomaku ja kätyri (Signorina) on tullut siihen tulokseen että Adonis on hieman jäykkä, mutta rentoutuu kyllä kun saa vähän vinettoa. Onneksi Huonomaku kittasi perjantaina siivouksen yhteydessä pullon punaviiniä taktisesti, jottei olisi aivan tillin tallin lauantaina kaikesta alkoholin määrästä. Oli muuten erittäin hyvä idea.


Huonomaku ei aivan muista mitä Adonis sanoi heti illan aluksi, mutta lirkuttelu alkoi suurinpiirtein samantien ja lopuksi mieshän kävi aivan villinä, tosin omalla gentlemanlike tavallaan. Huonomaku on siis pilvilinnassa vaikkakin kävi pikaisen keskustelun Adoniksen ystävän (Pulla (mies)) kanssa. Adoniksella on luuranko kaapissa (ex kihlattu), ystävän mukaan tilanne on complicated, mutta Adonis on kuitenkin sinkku. It's complicated ei nyt ole ideaali tilanne, mutta you have to work with what you've got.

Illan kohokohtia oli kuitenkin se kun Huonomaku, Adonis, Signorina ja Pulla seisoivat baarin edessä ja olivat lähdössä kotiin. Miehet pohtivat mitä reittiä kävelisivät bussipysäkille, Huonomaku kyllästyi pohdintaa ja heitti ensin Pullalle poskipusut ja sitten hyökkäsi Adoniksen kimppuun. Tämän jälkeen Adonis totesi että he kävelevätkin samaa reittiä kuin Huonomaku ja siihen perään että ''That means I get to kiss you again''.

Pähkinänkuoressa, Adonis on saatu nyt pikkuhiljaa lämpenemään ja Huononmaku pääsi jo reidellekkin, jonka jälkeen jalat olivatkin kosketuksissa koko ajan pöydän alla. Jos hommat ovat suhteellisen ohi ex-kihlatun kanssa homma rullaa, mutta niin kauan kun tuo ongelma on vielä olemassa Huononmaun täytyy koittaa pysyä housuissaan, sillä kreikkalaisten miehen takia ei nyt mitään sydäntä särjetä- vaikka Adonis totesikin että ''The first Greek men you meet will last you forever''. Whatever that meant..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti