sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Huohh

Hyvää kannattaa odottaa eikö niin?

Huonomaku palasi juuri kahvilta Adoniksen kanssa, 3,5h ja yksi kuppi kahvia, siinä on jo ainesta. Huonomaku on pohtinut tätä situation exfianceeta ja Huonomaku aloittaisi ilmoittamalla että ex kihlattu/tyttöystävä on todellakin ex ja Huonomaku on kuulema special ja adorable ;)

Adonis myönsi flirttailunsa (joka saatiin salakavalasti esiin) ja että flirttailee  ihan tarkotuksella, Adonis myös myönsi ja että kaikki mitä Huonomaku on tähän saakka luullut ja ajatellut Adoniksesta on osunut oikeaan ja on totta (kenties lievä vinkki vitonen hänen puoleltaan). Adonis kysyi että onko Huononmaun mielestä tämä flirttailu hyvä vai huono asia ja kun Huonomaku vastasi että hyvä, niin Adonis vastasi tekevän sitä jatkossa siis enemmänkin. Kuulema, Huonomaku ei ole niin helppoa luettavaa, mutta selkeää ilahdusta oli hänen puoleltaan havaittavissa kun Huonomaku vastasi myönteisesti.

Vappu oli myös keskustelun aihe ja kun Huonomaku sanoi ettei se kuulu lemppari päiviin Adonis ehdotti että silloin kenties horror movie night olisi kohdillaan- lisäsanoilla ''very romantic''.
Conclusion on siis se, että kyllä hän pitää Huonostamausta ja sanoikin niin jossain vaiheessa. Lisäksi Adonis  oli todella ilonen kun Huonomaku sanoi että ei näkisi häntä jos ei pitäisi Adoniksesta.  Huonomaku kertoi myös että ensimäisestä kerrasta saakka Huonomaku on ajatellut ''what a nice guy'', josta Adonis tuli myös erittäin iloiseksi.

Vaikka pussailua ei nyt ollut (vaikka se oli kuitenkin molempien mielessä) loppu kiitoksien ja syvälle silmiin tuijottelun aikana- kun Adonis kertoi miten hyvää seuraa ja hyvää kahvia jne jne hänellä oli, mutta koska olemme kaksi itsepäistä persoonaa ja emme tykkää ottaa riskejä ilman että olemme varmoja lopputuloksesta (toisinsanoen  kumpikaan ei uskalla) niin ensi kerralla sitten kun Adonis palaa kreikan matkaltaan ja hommat ovat nyt aavistuksen selkeämmät.

Ilonpilaajat- kyllä Huonomaku tietää ettei kannata nuolasta ennen kuin tipahtaa, mutta asiassa ei sentään menty takapakkia!



Ps. Adonis lupasi asentaa Huononmaun autoon uuden rekisterikilven.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti