tiistai 15. tammikuuta 2013

Teerenpeliä vol. 2

Viikot vierii, mutta kilot ei :( Anyway, lauantaina oltiin vesilinjalla Teerenpelissä Nti.Kullan kanssa. Yllättävän monta vanhempaa (43v muusikko ja x-ikäinen Tamperelainen) tuli juttelemaan- kumpikin tälläkertaa kuitenkin ilmeisesti heteroja ja yksin baarissa. Jonkinlaista edistystä siis. 

Huonomaku ja Nti. Posti olivat juuri lähdössä, kun Adonis ja hänen ystävänsä olivat sattumalta tulleen baariin. Kiitos kreikkalainen jumala, joka olet ehkä olemassa! Huonomaku ei voi vaan yksinkertaisesti ymmärtää miten voi olla olemassa niin kohtelias mies. Suomalaisten kundien jälkeen jo pelkkä mieheltä saatu kohteliaisuus tuntuu hyvältä. Ja tietenkin se, että jotain kiinnostaa millainen olet ja ihan itsenäisesti kyselee ja ottaa selvää.

Ilmeisesti, Huonomaku on tehnyt jonkinsortin vaikutuksen Adonikseen ja vaikuttaa siltä että tämä tahtoo ottaa selvää Huonostamausta. Adonis on myös maininnut viestissään kahvittelun meren äärellä joka on kreikkalaisille tietojen mukaan pyhä asia ja hyvä asia että hän mainitsi sen. Lisäksi lauantaina hän pääsi heittämään lievän seksivitsin ja kosketteli kyllä huomattavasti enemmän kuin viimeksi. Pidetään siis jäitä vielä hatussa (ja selvitellään kulturellisia flirtti-eroja), mutta kerrankin positiivisella mielellä eteenpäin.

Miten kohtelias mies pyytää poistumaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti