tiistai 29. tammikuuta 2013

Adoniksen kanssa kaksin

Huoh, mistäköhän sitä aloittaisi. Hopeakielinen Adonis on vienyt Huononmaun ajatukset aivan muihin sfääreihin vaikkei nyt ehkä ihan pitäisi innostua. Huonomaku oli sunnuntaina Adoniksen kanssa kaksisteen leffasa, mutta tämä oli aivan selkeästi set up, sillä yllättäen alkuperäisen suunnitelman muikaisesta leffaillasta johon neljän piti tulla vain Adonis ja Huonomaku pääsivät paikalle, sillä loput olivat kipeänä tai whatever. 


Kauan odotettu hetki Adoniksen kanssa kahdestaan, ai ihanaa. Hetki ennen tapaamista oli mukavan hermoja raastava, mutta kuitenkin tärinältä vältyttiin. Adonis puhui puhelimessa kun Huonomaku tuli paikalle, mutta otti meille suomalaisille hämmentävästi kädestä kiinni, Huonomaku seisoi hämmentyneenä ja veti hetken päästä hitaasti kätensä pois kun Adonis jatkoi puheluaan (olihan se nyt outoa seistä käsikädessä miehen kanssa kun ei edes seurustella ja toinen vaan puhuu puhelimeen). Hetken päästä hän lopetti puhelun ja otti uudestaan Huononmaun kädestä kiinni ja pussasi molemmille poskille oman kulttuurinsa tyylisesti (hetki sulaa vahaa part 1).

Huonomaku oli ostanut ennakoon liput riviltä 5 paikat 1 ja 2 (Tennarin suurimmassa salissa oikein luksuspaikat) Adonis vitsaili puolivälissä salin rapusia ''Where are we going'' ja istuessa hän naureskeli ja totesi ''I will not tease you more''  (viitaten Adoniksen kommenttiin (sillä Huononmaun kommentin taka-ajatukset ovat selkeät) Huonomaku toteaa  tähän väliin ystvänsä Wikipedian avulla että ''When teasing is playful and friendly, and especially when it is reciprocal, teasing can be regarded as flirting ''), johon Huonomaku totesi ''I am the master of teasing'', samalla kun pieni piru Huononmaun olkapäällä iski silmää ja hihitteli, Adoniksen piruista ei tiedetä-, mutta oletettavasti hänellä on vain sädekehä pään ympärillä, joka loistaa kirkkaasti Jumalan näköetäisyyteen saakka.

 Sulaa vahaa part 2 & 3 olivat leffateatterissa kun Adonis kuiskaili Djangon leffan aikana kaksi kertaa ja tuo ihana miehen hengitys korvaan oli kauan kaivattua. Sulaa vahaa part 4 & 5 olivat, kun Adoniksen kaksi syvää hengitystä tuntuivat Huononmaun paljaalla käsivarrella.

Elokuvan loputtua ahdistava loppu läheni, Huonomaku kertoi kävelyn aikana Adonikselle kuinka Huonomaku pitää kauhuleffoista, johon Adonis vastasi ''Maybe we could watch sometime'' ja kun Huonomaku osoitti Vltavaa ja sanoi että tuo on kiva baari Adonis vastasi ''Maybe we could go sometime''. Ärsyttäviä puolueettomia kommenteja jotka eivät anna selkeää merkkiä mikä on homman nimi. Huonomaku on kyllä aikaisemmin pistänyt Huomioon, että Adoniksella ja Huonollamaulla on samanlaisia piirteitä, joten jos Adonis on yhtään kuin Huonomaku tämä odottaa että Huonomaku antaa Adonikselle jotain selkeitä merkkejä. 


Kuumottava loppuhuipennus päättyi jälleen poskisuudelmiin (tällä kertaa Adonis ehkä ihan antoi puolipusun poskille huulilla eikä vain koskettanut poskea poskella, mutta Huononmaun muistikuva ei ole selkeä). Poskisuudelma yliannostus on se mitä tämä on.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti