sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Teerenpeliä..

Huonomaku vietti lauantain Adoniksen (ja hänen kahden kolleegansa) kanssa, joka on löytänyt tiensä pois pienestä mustasta kirjasta. On se kyllä niin jännä miten Kreikkalaiset miehet ovat niin erilaisia ja ilmeisesti myös suurta herkkua suomalaisille miehille. Huonomaku oli Adoniksen ja tämän kaverin Billin kanssa Teerenpelissä viettämssä iltaa (Bill on naimisissa oleva yhden lapsen isä).


 Huonomaku ei tiedä onko Teerenpelistä tullut homojen suosima paikka mutta Huononmaun seuralaiset saivat yllättävän paljon huomiota miehiltä. Huononmaun äiti myös kommentoi että suomalaisten miesten ujous muuttuu helposti mustasukkaisuudeksi ja sitä kautta uhoamiseksi kun he näkevät suomalaisen naisen ulkomaalaisen miehen seurassa, ehkä näin ehkä ei.

Huonomaku on nyt sitten ehkä hieman ihastunut Adonikseen ja tämän herrasmiesmäisyyteen, sillä sitä on saatavilla harvoin. Ei se lomamökki kreikassa huonolta kuullosta ja kuten nämä miehet totesivat suomalaiset ovat 'potential greek speakers' hyvän lausumisen ansiosta. Sulatellaan sulatellaan, jos vaikka joulussa olisi vähän taikaa tänä vuonna...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti