lauantai 1. joulukuuta 2012

Kreikkalainen Jumalani

Onkohan helmikuun ennustus sittenkin voinut olla oikeassa? Ennustuksessa luvattiin että loppuvuosi olisi paljon parempi ja Huonomaku on huomannut, että tällähetkellä vitutus on laskenut lähes nollaan- tietenkin ajoittain on pientä kiirettä, mutta marraskuu se vasta oli perseestä- ei vain miesten suhteen, mutta muutenkin.

Miehistä puheenollen... Huonomaku sai Linkediniin pyynnön entiseltä asiakkaaltaan, joka oli maailman kohtelian herrasmies- ainakin kenet Huonomaku on koskaan tavannut. Olkoot hän kutsumanimeltään Adonis. Adonis ei ollut lähettänyt pyyntöä kenellekkään muulle Huononmaun työkavereista, vaikka he olivat enemmän tekemisissä hänen kanssaan.. Hmmm ja vähän toiveajattelua näin Joulun kunniaksi. (todellista syytä miksi hän Huononmaun pyysi verkostoonsa jää varmasti ikuiseen tietämättömyyteen, mutta vaikka onkin huono vuosi takana, niin ei saa masentua- kohta tämä on ihi!) 30+ mies voisi olla juuri se mitä Huonomaku tarvitsee, ihana Kreikkalainen Jumala kuulostaa oikein makoisalta lisältä elämään. 


Tosin voi olla että Adonis näki että Huonomaku oli käynyt katsomassa hänen profiiliaan Linkedinissä ja lähetti pyynnön vain säälistä. No tämä jää nähtäväksi, mutta alkulämmittely ''mitä kuuluu'' viesti on lähetetty. Töytyy kuitenkin tunnustella vähän jään pintaa, ennen kun lähtee moottorikelkalla tuulettelemaan...





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti