sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Avioliitto 0 Huonomaku 1

Hohhoh, Huonomaku oli juuri ystävänsä läksiäisissä ja paikalla oli vanhoja luokkakavereita. Paikalle saapui myös eräs Brittiläinen mies, joka meni naimisiin 4-vuotta sitten ja on nyt kahden lapsen isä (viimeisin syntyi kuukausi tai kaksi sitten), kutsukaamme tätä herraa Hobitiksi. Hobitti kertoi samantien että hänen avioliittonsa on kriisissä/avioero aiheellinen ja on siihen syyllinen.



Avioliitto, Sinkkuelämän elokuvassakin todetaan että kaikki oli hyvin siihen saakka kunnes mentiin naimisiin.. Huononmaun ei tarvinnut jäädä ottamaan selvää mistä syy johtui, sillä se asteli sisään tunti myöhemmin. (Heti sen jälkeen kun Hobbitti oli määrätietoisesti kysynyt ''Wanna go and fuck?'' Kiitos, mutta ei kiitos- rajana ovat viimeistään avioliitossa olevat, lapselliset miehet). Syynä siis 22v tyttö, joka kuulema tekee Hobitin paljon onnellisemmaksi kuin hänen vaimonsa ikinä pystyy. Kun Huonomaku kysyi no entäs vaimo- I don't care. Entäs lapset- I don't care.

Sanotaan nyt niin, että tämän illan aikana ajatus avioliitosta ja miehistä ei ainakaan vahvistunut. (Brittimiehet pääsivät myöskin nono listalle)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti