sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Perjantai illan huumaa

Huonomaku oli perjantaina Willissä Väinössä epäonnistuneesti etsimässä palomiehiä. Illan aikana kuitenkin harvinaisen moni mies tuli juttelemaan, osa ihan mukavia osa taas toinen toistaan jäätävämpiä tapauksia.

Tapaus 1- pullapoika
Pullapoika ja hänen toverinsa istahtivat samaan pöytään. Pullapoika katsoi häntä vastapäätä istuvaa neitokaista Nti. Disco ja kysyi onko hän aina yhtä vihaisen näkönen, sen jälkeen hieman rupateltiin ja Pullapoika sai raahattua Discon tanssilattialle.

Hetken kuluttua Disco palasi pöytään äkäisen näköisenä ja kertoi että Pullapoika oli sanonut hänelle ''Et sä olekkaan niin ihana kun miltä ekaksi vaikutit''. Hetken päästä Pullapoika saapui pöytään. Keskustelu meni pähkinänkuoressa seuraavanlaisesti:
Pullapoika: ''Lähetkö vielä tanssimaan?''
Disco: ''Mitä vittua sä kuvittelet, että lähden tanssimaan sen jälkeen mitä sanoit?'' (kädet vimmakaasti heiluen)
Pullapoika: ''Ai mitä mä sanoin?''
Disco: erittäin vihainen katse simissään, hetken hiljaisuuden jälkeen- ''Sä sanoit mulle etten olekkaan niin ihana kun miltä ekaksi vaikutit''.
Pullapoika: ''Haha. Mä sanoin sä et olekkaan niin VIHAINEN kun miltä aluksi vaikutit''.
Ja niin he suuntasivat uudestaan tanssilattialle.

Jos kenties en ole tehnyt itseäni selväksi asian suhteen, niin varoituksen sanaksi neiti Discolle, joka antoi numeronsa on se että Pullapoika on kotoisin ja asuu Vantaalla. Välttölista doesn't cheat, men do.

Tapaus 2- t-rex

Saapuessamme Williin Väinöön huomasimme miehen alun, joka oli maailman veltoin. Nimesimme hänet T-Rexiksi, sillä hän roikutti käsiään yhtä toimettomasti ja säälittävästi.

Jossain vaiheessa kun Disco oli tanssimassa Pullapojan kanssa ja Huonomaku istui hänen ystävänsä kanssa pöydässä T-Rex istui pöytään. Sinä hetkenä kun hän avasi nokkansa paljastui, että hän oli hyvin rasittava tapaus ja ainoa asia mistä hän kykeni keskustelemaan oli töistä, hyvin ärsyttävällä äänellä.  Disco palasi pöytään ja totesi hetken kuuntelun jälkeen että kuka vitun urpo tulee perjantaina baariin puhumaan töistä, ja siitä se sitten lähtikin. T-Rex onnistui kaatamaan lasin pöydältä jonka sisältö lensi Discon valkoisen paidan päälle, jonka jälkeen Disco hermostui ja pyysi Rexiä lähtemään, monta kertaa. Rex ei tajunnut vaan istui hiljaa ja lamaantuneena tuijottaen Discon erittäin vihaista naamaa. Disco kaappasi tyhjän skumppapullon jäistä ja sai kaadettua kaksi tippaa Rexin päähän. Rexi kuitenkin oli niin veltto ettei osannut tähänkään reagoida eikä edelleen ymmärtää että hänen pitäisi lähteä. Kuitenkin lievin fyysisin avuin Rexi saatiin poistettua pöydästä.

Kohtaus oli kenties huvittavampi paikanpäällä, mutta asia oli mainitsemisen arvoinen sillä T-Rex saa mulkutkin vaikuttamaan paremmilta vaihtoehdoilta ,kuin tämä veltto, tylsä ja hidas ihminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti