lauantai 19. toukokuuta 2012

Britney oli kerrankin askeleen edellä.




Huononmaun tutka on ilmeisesti kärsinyt kolhuista Huononmaun pienen elämän aikana.





Huonomaku oli eilen ystävänsä kanssa leikkimielesesti lentokentällä bongailemassa, jolloin ystävätär Neiti Saksa totesi että Huononmaun seksitutkalla on mitä ilmeisimmin, aikaisempia kohteita esimerkkinä käyttäen, huonomaku.


Tämähän ei ole ongelma kun on kyse sexadarista eikä loveadarista, se että onko loveadar edes toiminnassa tällä hetkellä on sitten toinen kysymys.

On jännittävää Huomata, että tutkan toimintaperjaate ei kuitenkaan poikkea kauheasti rakkauden etsinnän ja löytämisen kaavasta. On tutka- nainen tai mies, joka lähettää signaaleja ja on vastaanottava laite esimerkiksi lentokone, nainen tai mies, josta singnaaali heijastuu takaisin tutkaan, naiseen tai mieheen.  Mitä nopeammin signaali palaa sitä lähempänä ollaan, seksiä, rakkautta tai äärimmäisen mulkkumaista käytöstä. Jos signaalista ei enää koskaan kuulu huonolta näyttää ja kannattaa ehkä vaihtaa paikkaa taikka kohdetta, jos löydät itsesi mulkun luota suosittelen ilmansuunnan ja öljyn vaihdosta asap. Elämä on liian lyhyt uhrattavaksi kaiken maailman mulkuille.

Ei muuta kuin lauantai illan huumaa, hurmosta ja mahdollista tungosta odotellessa,  luonnollisesti sporttibaariin katsomaan eurosoccerin seurajoukkueiden finaalia.. Why not, Huonomaku tarvitsee tällä hetkellä elämäänsä jotain uutta ja jännittävää, jalkapallo could be it. Britneykin laulelee radarista poolokentän laidalla. Suomessa ei ole poolokenttiä, turvaudun siis jalkapalloon.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti