sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

ylläri

Jokainen meistä tekee joskus virheitä, Huonomaku on sitä mieltä että tietyissä rajoissa ansaitsemme toisen mahdollisuuden tai tilaisuuden. Etenkin rakkaat kaksilahkeiset ystävämme hallitsevat mitä yleisimmin pienestä ajattelemattomuudesta syntyneet virhe-tilanteet ja arviot.


Huononmaun viikonloppu ja haukkailu sai yllättävän käänteen lauantai iltana, kun eräs vanha tuttu otti Huonoonmakuun yhteyttä ja näin Huonomaku pääsi, hetkellisesti, pois kaalimadon hallitsemasta surkuhupaisasta maailmasta. Aikoinaan kyseinen herrasmies teki perinteisen vastaamattomuus taktiikan, mutta se nyt ei ole enää pitkään aikaan kaivanut mieltä. Oli suuri yllätys kun kyseessä oleva mies otti yhteyttä ja vielä mukavampi yllätys oli se, että vuoden aikana hän oli eräällä tavalla aikuistunut hyvinkin paljon.

Miehet ilmeisesti siis voivat muuttua...Vai onko Huonostamausta tulossa hyvin epäileväinen ja varautunut nainen, joka ei enää uskalla odottaa miehiltä mitään, paitsi muutamaa kännivonkausta. Luonnollisesti, niitäkin vain silloin kun se heille sopii.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti