lauantai 7. huhtikuuta 2012

Love is my drug- drug is my love?

Huonomaku on ollut nyt viimeiset kaksi yötä ns. radalla- ihan vain itse Jeesuksen (pääsiäisen) kunniaksi. Ainoa ongelma on se että itse Jeesusta tai muita 'jumalhahmoja' ei ole näkynyt. Kaikesta huolimatta Huonomaku on jälleen astetta viisaampi.

Huonomaku oli torstaina ulkona hyvän ystävänsä Goottilesbon ja tämän mulkun säädön kanssa. Säädöllä olis myös mulkuksi luokiteltava ystävä ja ehkä myös toinen. Goottilesbo on erittäin kaunis ja fiksu nainen, joka myös omaa taidon (Huononmaun lisäksi) langeta mulkkuihin, erityisesti kyseistä tapausta ajatellen emämulkkuihin. Tämä mies, Mr.Wannabe, on erikoistunut etenkin Goottilesbon masentamiseen, maahan lyömiseen ja hänelle yleeisen vittuiluun. Itseään täynnä oleva emämulkku siis. Mr.Wannabestähän tekee kaikista emämulkuin se, että vasta sen jälkeen kun hän oli saanut valkoista jauhetta nokkaansa hän pystyi kiinnitämään jonkin sortin positiivista huomiota Goottilesboon = nyt voidaan lähtee panemaan 'high five'.



Miksi me naiset aina rakastamme niitä, jotka sitä vähiten näyttävät? Viha ja rakkaus ovat jälleen kerran entistä lähempänä toisiian. Kenties naiset elävät tällä planeetalla siksi kauemmin koska ajattelemme asioita astetta pidemmälle. Jokatapauksessa, jotta kaikki ei menisi negatiiviseksi- Huonomaku on sitä mieltä, että niitä henkilöitä kohtaan, jotka ovat rakkaita täytyy tehdä töitä eikä luovuttaminen ole vaihtoehto- paitsi ehkä sitten kuin vasta sitten kun asiat niin selkeiksi tehdään- luulisin että olemme kaikki niin aikuisia sen ilmaistaksemme?


OIKEIN HYVÄÄ JA MUNAISAA PÄÄSIÄISTÄ NIILLE JOILLA SE ON, JOILLA SITÄ EI OLE JA NIILLE KEILLÄ SITÄ EI KOSKAAN TULE OLEMAANKAAN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti