maanantai 23. huhtikuuta 2012

let me go

Siitä on nyt monta kuukautta kun Huonomaku heräsi Romeon kainalosta.. Se katkeran suloinen aika ei vieläkään suostu jäämään taakse. Vaikka Huonomaku itse haluaisi päästää irti, jatkaa eteenpäin ja unohtaa menneet, niin alitajunta ei.

Viimeisen muutaman kuukauden aikana Huonomaku on nähnyt paljon unia, osa kivoja osa ei, joissa esiintyy tuo legendaarinen Romeo. On raskasta herätä noina aamuina ja muistaa ne kaikki tunteet mitä Romeo herätti, ne kaikki toiveet jota Huonomaku mieli ja ne kaikki haaveet siitä mitä olisi voinut olla.



Mielenkiintoista on se, että unissa Romeo on usein hyvin ilkeä. Huonomaku muistaakin erään keskustelun, jonka hän kävi Romeon kanssa, jossa Romeo kutakuinkin totesi näin (warning sign...yes I know) ''Oon aina hyvin tunnollinen muiden ihmisten kanssa, en koskaan tuu myöhässä tai mitään. En kyllä tiedä miksi sua kohtaan olen niin välinpitämätön''. Niin, kyllä vaikka tämä nyt ei ollut aivan sanasta sanaan, niin kyllä, näin hän tarkoitti. 

On vaikea ymmärtää. Huonomaku ei koskaan ollut bitch ja silti sai tälläisen välinpitämättömän ja hyväksikäyttävän kohtelun Romeolta. Siinä vaiheessa kun Romeo muutti Helsinkiin, niin muuttui myös ääni kellossa, eikä yöllisiä puheluita enää kuulunut. Kiitos kumarrus, jälleen yksi kiltteyttä hyväksikäyttävä mulkku maailmassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti