torstai 8. maaliskuuta 2012

Catch and release


Partnerin etsinnässä yllättävän moni sanonta liittyy tavalla tai toisella kalastukseen, esimerkiksi jo suhteellisen kulunut ''uutta matoa koukkuun''. Miehiä käsitellessä catch and release strategia on yleensä suhteellisen toimiva, sillä miehet ovat hyvin usein verrannollistettavissa kaloihin.

Jos heittelemme pullanmuruja aiturilta todennäköisesti kaikista ahneimmat ja tyhmimmät särjet tulevat ensimmäisenä ahmimaan helpoimmat palat. Tässä tapauksessa pullanmurut voisivat esittää yökerhon tanssilattialla mahdollisimman horahtavasti pukeutuneita pimatsuja ja tyhmät särjet ovat miehet joilla ei luultavasti ole mitään järkevää keskusteltavaa joten pelkkä rinkeli maittaa illan lopuksi vallan mainiosti.

Suoraan pedon kitaan.

Kuten kalat miehet loppujen lopuksi palaavat ja tarttuvat joko samaan tai uuteen syöttiin. Satunnaisesti catch and release ei toimi oman perjaatteensa mukaisesti ja joku kala on vain pakko nostaa veneeseen, sillä pikku ahven parka on jäänyt niin pahasti koukun pauloihin ettei vaan enää yksinkertaisesti pääse irti. Kunhan kaloille antaa hieman vapautta eikä pistele niitä suuhun samantien, niistä voi saada myöhemminkin iloa irti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti