lauantai 11. helmikuuta 2012

Stifler's mum- arkipäivää Suomessakin vai Amerikkalainen syndrooma?

Eilen Huonomaku todisti jotain todella järkyttävää. Huonomaku oli kahden ystävänsä kanssa muutamalla tarpeellisella terapeuttisella sporttibaarissa. Huonomaku & Co. oli juuri lähdössä, kun viereisen pöydän miesryhmään (neljä komeaa ja sporttista kollia) hyökkäsi aito Haukka, joka oli kenties muutaman lennon nähnyt. Seurasimme silmä tarkkana miten tämä Haukka ryhtyi toimeen.


  1. Haukka istuu ryhdikkäästi pöytään
  2. Ottaa hörpyn haukkamehua ja laskee lasin pöytään
  3. Aloittaa keskustelun kollien kanssa kolleista
  4. Kollit: ''haluatko varmasti liittyä tähän keskusteluun?'' (Jopa Huonomaku ymmärsi että oikeasti tämä tarkoitti ''voisitko nyt sinä vanha Haukka räpytellä pois, mitä nopeammin sen paremmin''
  5. Tähän Haukka vastasi äkäisesti jotain epämäärästä. 
  6. Jonka jälkeen kaikki huutaa, mutta Haukka ei poistu.
  7. Haukka vetää tuoliaan lähemmäs pöytää terävillä kynsillään ja ottaa taas haukkamehustaan huikan.
  8. Ensimmäinen fyysinen kontakti- kättelee yhtä kolleista. 
Muutama huomio:
Haukalla oli huulipunat takissa ja Haukka kuulosti harakalta.
Se miten kollien kävi ja miten tarina loppui jää vielä selvitettäväksi. Päätimme poistua paikalta. 
 
Huonomaku jäi pohtimaan minkä takia kollit eivät ajaneet Haukkaa pois? Ilmeisesti tämä johtuu kuitenkin jonkin sortin arvostuksesta vanhempiin Haukkoihin. Kauneus ja terveys (tai muussa vastaavassa lehdessä) on ollut artikkeli ja kuva naisesta, otsikkona ''Puumanainen''. Huononmaun käsityksenä on ollut että Puumanaiset olisivat edes vähän hyvännäköisiä ja huoliteltuja, eli siis jotain aivan muut kuin mitä tämä artikkelin kuva todellisuudessa oli: neljäkymppinen, suhteellisen pyöreä, brunetti kaduntallaaja- ei oikein minkään näköinen. Hiirestä oli tullut Puuma. Artikkelissa rohkaistiin menemään juttelemaan, mutta ei kannata ottaa selkeästi hyvännäköisiä nuoria uhriksi. Kenties sporttibaarissa todistimme juuri tätä. Extra huomiona artikkelista- suurin moka minkä Puuma voi tehdä on yrittää lapsien kavereita. Mihin tämä maailma on menossa?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti