lauantai 18. helmikuuta 2012

Mitäs tänään? Tänäänks mitään?

Miehet ovat erittäin ristiriitaisia otuksia. Nahkärotsijätkä viestitteli Nti. Atomille, kyselevään tyyliin ''Mitäs tänään?'' Nti.Atomin vastattua, ei herrasta kuulunut kahdeksaan tuntiin mitään ja senkin jälkeen erittäin epämääräisesti. Huonoltamakuhan on usein tullut saman syndrooman kohteeksi. Minkä takia miehillä on tarve kysellä, kun loppupeleissä mitään yhteisoloon viittavaa ei tapahdu? Huonomaku on sitä mieltä, että tässä tapauksessa mies on kolli jolla on tarve merkata ja varmistaa ettei 'hänen' naaras ole vaarassa löytää ketään muuta.


Kollin merkkaaminenhan tapahtuu sillä tavalla että kriittisinä iltoina, milloin uusien kollien metsästys on todennäköistä, Vanhakolli ilmoittaa itsestään ja esittää kiinnostunutta jolloin nainen on myyty ja ajattelee koko illan vain tätä Vanhaakollia.

Kolliteoria 1: Jos naaras on lähdössä ulos, niin suht usein Vanhankollin vastaus tulee sen jälkeen kuin hän on miljoonan sijasta laskenut kymmeneen. Vastaus on yleensä kyselevä, kenties hieman hämmentynyt ja lepertelevä, ja hänestä luultavimmin kuuluu uudestaan illan aikana, jotta naaras ei missään tapauksessa unohda että Vanhakolli on alive n' kickin ja ajattelee naarasta(an)- joka nyt on naarasta kohtaan täyttä kissankusta.

Kolliteoria 2: Jos naaras ei ole lähdössä ulos ja viettää iltaa kotona leffan kera Vanhankollin vastaus ei tule salamana ja vastaus ei sisällä minkäänlaista kiinnostusta, vaan on lähinnä hämmentävä ja v-ittumainen. 
Kuvasta puuttuu kännykkä, jonka vieressä naaras istuu uskollisesti koko illan, jos se vaikka pirahtaisi.


Oli versio 1 tai 2, niin käytännössähän tämä tarkoittaa sitä että kiinnostus uusiin kolleihin on minimaalinen ja lähes olematon, sillä Vanhakolli janottaa.


3 kommenttia:

  1. Jeesus mitä lässytysteoriaita

    Tyttönen

    VastaaPoista
  2. Nohnoh, perustuu kuitenkin tositapahtumiin.

    VastaaPoista
  3. Must tää on aika hyvä.. : D

    VastaaPoista