sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Elämän voi tehdä vaikeaksi, hyvin vaikeaksi tai sitten ei

Siitä lähtien kun Huononmaun vanhemmat erosivat (kuitenkin Huononmaun ns. aikuisiällä) on Huonomaku saanut kuulla säännöllisen epäsäännöllisesti kuinka mulkku hänen isänsä on. Tämähän on kuitenkin Huonollemaulle hieman dead end ja epäreilu keskustelun aihe, koska kyseessä nyt on kuitenkin se toinen Huononmaun luonut osapuoli. Suuri huokaus. Aikuiset ihmiset, luulisi että kun ollaan kerran niin vanhoja ja viisaita niin osataan myös käyttäytyä, etenkin kun jo muutama vuosi on kulunut itse erosta.

Joskus on hieman vaikeaa päästä yli, mutta ei sitä loppuelämää kannata kuluttaa vihaamalla henkilöä jonka kanssa asiat eivät välttämättä toimineet hautaan asti. Kaikkien kanssa ei tarvitse tulla toimeen, mutta rajansa kaikella.


Rakkaus on riski joka on otettava ja jos homma kusee etenkään itseään ei saa syyttää siitä, että päästää jonkun sydämeensä. Vaikka Huononmaun elämässä on ollut miehiä, jotka ovat tavalla tai toisella olleet mulkkuja on Huonomaku kuitenkin heille kiitollinen siitä että he olivat Huononmaun elämässä ja kenties hetkellisesti tekivät Huononmaun elämästä täyttä helvettiä. Elämän paras tapa oppia on kuitenkin se vanha ja klassinen kantapään kautta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti