maanantai 13. helmikuuta 2012

Disaster date style

Näin ystävänpäivän lähestyessä on aina hyvä muistellä epäonnistumisia rakkauselämässä. Huonomaku on päättänyt jakaa tarinan treffeistä joka on selkeästi top 3 listalla.

Eräänä kesäisenä päivänä Huonomaku oli menossa ns. sokkotreffeille Sandaalijätkän kanssa. Kohtaamispaikkanamme oli Aussibaari, jossa näin mainittakoon edelliset(kään) tuttavuudet eivät ole kantaneet hedelmää pidemmän päälle.

Ensimmäinen kamaluushan oli jo se kun poikaparka asteli paikan päälle ja Huonomaku huomasin hänen kenkänsä. Ja kengäthän kertovat paljon. Mielestäni Havaianas kengät ovat ok kun on kyse trooppisesta maasta jossa on hiekkaa enemmän kuin hietsussa ja asteita enemmän kuin 22, muttei nyt ehkä kuitenkaan Helsingissä loppukesästä. Anyhow, fail nro. 2 oli kun Sandaalijätkä tilasi appelsiinimehun, olimmehan kuitenkin drinekeille menossa- liar liar pants on fire! Fail nro.3 oli kun Huonomaku tilasi pepsin ja fail nro 4. kun Huonomaku lompakkoa laukustaan kaivaessaan heitti Sandaalijätkän jalkoihin kortsun kassistaan ja sukelsi salamana AussiBarin lattialle. Viimeisen pisaran fail oli kun Sandaalijätkä kertoi että juo alkoholia ehkä 2 kertaa vuodessa.
Huonomakun + tipaton mies = very bad compatability. 

Mistä johtuu että aina kun treffit menevät Huononmaun mielestä huonosti kyseinen poikanen haluaa nähdä uudestaan ja lähettää klassisen 'oli kivaa ja olisi kiva nähdä uudestaan' viestin vielä samana iltana kun megafailtreffit olivat. Why oh why?

5 kommenttia:

  1. No näittekö uudestaan? : D

    VastaaPoista
  2. Sattuneista syistä Huonomaku ei vastannut tämän herran viestiin ja siitä lähtien huono karma onkin seurannut.

    VastaaPoista
  3. Toisinaan me miehet haluamme olla kohteliaita vaikkei aikomusta uusintaan olisikaan ;)

    VastaaPoista
  4. Siinä tapauksessa- Mistä moinen valehtelu? Mutten kyllä usko että mies näkisi vaivaa lähettää samana iltana ''oli kivaa, nähäänkö uudestaan?'' viestin jos näin ei oikeasti ole?

    VastaaPoista
  5. voihan se olla että mies ei tiedä vielä haluaisiko nähdä, mutta suo siihen mahdollisuuden :D
    miehenä voin sanoa jopa näin tehneeni ja toisinaan se on helpotus kuulla jos nainen on aistinut tämän ettei miestä oikeasti kiinnosta :D

    VastaaPoista