keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Alpha males my ass..

Sosiaalisessa mediassa vastaani on tullut seuraavanlainen väite.

Huonomaku on osittain eri mieltä. Lähtökohtaisesti, kun mies ja nainen ovat tapailleet/olleet jonkin sortin romanttisessa suhteessa tietyn aikaa Huononmaun mielestä miehestä tulee se heikompi osapuoli. Huonomaku on itse monta kertaa kokenut sen että loppupeleissä mies on se joka soittelee ja itkee perään.

Huonomaku on myös sitä mieltä, että kuvassa oleva käsitys ''connect to the strongest one'' on harhaanjohtava. Huonomaku on hyvin varma siitä, että naiset menevät baariin ja miestä metsästäessään he eivät etsi ja halua tuota kova äänistä lihaskimppua, jolla on ns. Alfa-uroksen ROOLI päällä. Nimenomaan rooli, sillä yleensä totuus on kaikkea muuta. Huonomaku on myös sitä mieltä, että tietyssä vaiheessa parisuhdetta tai mitälie miehistä tulee täysin avuttomia ilman naista. He menettävät kykynsä tehdä itsenäisiä päätöksiä koskien yksinkertaisia arkisia asioita kuten esimerkiksi klassinen ''Sopiiko tämä kravatti tämän paidan ja puvun kanssa?'' Parisuhteen tai minkälie alussa miehet oikein esittävät kuinka Alfoja ja 'vahvoja miehiä' he ovat mutta loppupeleissä ikäänkuin luovuttavat paikan naiselle vapaaehtoisesti.


Tämä kriittinen osien muutos kuitenkin tapahtuu vasta sen jälkeen kun nainen on maagisilla voimillaan saanut miehen kierrettyä pikkurillinsä ympärille. Otetaanpa esimerkki Romeo: Romeo ei kuitenkaan ole kierretty pikkurillin ympärille, sillä jos olisi tätä blogia ei olisi olemassakaan. Kuitenkin, jotain maagista Huonossamaussa täytyy olla, sillä viimeisen kahden vuoden ajan Romeo on soitellut hyvin monet perjantait ja lauantait Huonollemaulle vaikka muutakin lihaa olisi tarjoilla. Noh, Romeo on kaikessa omituisuudessaan poikkeus kaikkiin sääntöihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti